Elite Hotel Umeå

Staden Umeå är en pärla i Norrland som alltid är värd att besöka. Här finns det något för hela familjen med ett stort utbud av aktiviteter, kultur och vacker natur. Bo på vackra Elite Hotel Mimer som ligger mitt i Umeå och är en gammal skola som har gjorts om och förvandlats till detta fyrstjärniga hotell. När du bor på Elite kan du vara säker på att du bor på ett hotell som satsar på kvalitet med rum som är till för avkoppling och återhämtning. Inuti Elite hotel Mimer finner du restaurang Artonnittiosju som har en generös frukostbuffé och en välsmakande kvällsmeny. 

Läge i Umeå

hotell Umeå

Umeå kallas för björkarnas stad och är ett resmål för alla. Här finns aktiviteter för alla åldrar och runt knuten kan du uppleva den vackra norrländska naturen. I stadskärnan, där Elite Hotel Mimer ligger, kan du njuta av shopping, mysiga restauranger och ett stort kulturutbud. Du når enkelt följande sevärdheter med en kort promenad:

·      Umeå stads kyrka når du med en promenad på 3 minuter.

·      Norrlandsoperan når du med en promenad på 5 minuter.

·      Guitar – The museum når du med en promenad på 5 minuter.

·      Bildmueseet når du med en promenad på 9 minuter.

Mer om Elite Hotel Mimer i Umeå

Elite Hotel Mimer har 139 vackra rum och en reception som alltid är öppen. Reser du med hund så finns det speciella rum här där du får ta med din fyrbente vän. Hotellet erbjuder även tillgång till gym och relaxavdelning som har ång- och torrbastu. Reser du med företaget finns det konferenscenter med fyra olika konferenslokaler i varierande storlek. Oavsett om du vill resa privat för en avkopplande weekend eller ta med företaget på en grym konferensresa så är Umeå ett utmärkt resmål. Maxa din upplevelse genom att bo på ett av Umeås vackraste hotell.

Boka rum på Elite Hotel i Umeå